Tarife

Fiecare pachet fiind personalizat in functie de conditiile solicitate si de starea de sanatate a seniorului. Tariful se stabileste in urma unei analize socio-medicale a viitorului rezident.

Plata se face la intrarea in camin si pana la sfarsitul lunii curente, iar intre 20-25 ale fiecarei luni pentru luna urmatoare.

Pentru inscrieri in cadrul caminului aveti nevoie de urmatoarele acte:

– cerere de internare adresată caminului
– acte de stare civila
– card de sanatate
– cuponul de pensie
– aviz epidemiologic
– copie fisa medicala
– declaratie cu privire la rudele in viata (care sa contina adresa lor si numerele de telefon)
– declaratie a sustinatorului legal

Suna acum : 0744 652 109
Camere dotate Televizor
Camere dotate cu baie proprie
Personal dedicat 24/7
Bucatarie modern utilata
Conditii de cazare la cele mai inalte standarde

Servicii de inalta clasa

Prietenii Seniorilor asa cum ii spune si numele si-a propus sa realizeze un proiect frumos prin intermediul caruia persoanele varstnice sa beneficieze de cele mai bune conditii de cazare si petrecere a timpului liber intr-un cadru feeric , departe de tumultul cotidian al orasului . Locatia se afla in comuna Slimnic , la 17 km de Sibiu , intr-un peisaj mirific , inconjurati de paduri si dealuri . Suntem o echipa cu mare experienta , care are ca deziderat ingrijirea cu maxima atentie a personelor aflate in acest centru .

Este o misiune nobila, menita sa ofere un camin persoanelor de varsta a 3-a, care isi doresc mai mult decat un spatiu de locuit si socializare. Caminul este un loc plin de caldura si afectiune datorita oamenilor minunati care se implica in acest proiect . Personalul pune suflet in ingrijirea persoanelor, le ofera un sentiment familial, daruire si afectiune.

Suna acum : 0744 652 109